930X122 MAIA

Fonel Furica

IONEL FURICA ESTE CANDIDATUL PRO ROMÂNIA LA FUNCȚIA DE PRIMAR AL ORAȘULUI MIOVENI. VINE DIN DNA ȘI PROMOVEAZĂ TRANSPARENȚA DECIZIONALĂ

PRO România, Filiala Argeș, intră în cursa pentru Primăria Mioveni cu un candidat nou intrat în politică, ce vine direct din structurile MAI: Ionel Furica. Mai exact, din DNA, acolo unde și-a desfășurat activitatea în ultimul deceniu iar ceea ce și-a propus pentru Mioveni începe cu un deziderat simplu și onest: maximă transparență privind cheltuirea banului public.

Citiți și: Victor Ponta cap de lista la Pro România pentru Parlamentul European

“Am deosebita onoare și în același timp, o foarte mare responsabilitate de a fi lansat de domnul Bogdan IVAN, Președintele Partidului PRO România, Filiala Argeș, în competiția pentru funcția de Primar al Orașului Mioveni, în cadrul alegerilor din 27 septembrie 2020. Mă numesc Furica Ionel, am 56 de ani, sunt căsătorit, am un băiat, sunt creștin ortodox practicant, locuiesc în cartierul Racovița și nu am făcut politică până în prezent. Sunt licențiat în drept, am lucrat în cadrul Ministerului Afacerilor Interne – Structura Politie, iar ultimii 10 ani de activitate i-am desfășurat în cadrul Direcției Naționale Anticorupție. Mă caracterizează onestitatea și alături de dumneavoastră doresc să asigur transparența în cheltuirea banilor publici, să avem o administrație locala flexibilă și în slujba cetățeanului.

Am decis că este corect să ies deschis în fata tuturor locuitorilor Orașului Mioveni și să solicit încrederea dumneavoastră pentru un mandat prin care aș putea să contribui nemijlocit la punerea în practică a unor noi proiecte, printre care amintesc: construirea unei piețe agroalimentare de en-gros și en-detail pentru comunitate, gen CNCD – Pitești, dar la standarde europene, construirea de locuințe sociale pentru persoanele care îndeplinesc condițiile Legii nr. 114/1996, dar și continuarea celor începute. Aveți încredere că votul dumneavoastră contează, că sunteți stăpânii propriului viitor când alegeți cine să conducă comunitatea după 27 septembrie. PRO România vine către dumneavoastră cu deschidere, cu cei mai mulți candidați tineri și profesioniști, oameni cu viziune antreprenorială. Stă în puterea dumneavoastră să transformam Mioveniul, dintr-un oraș frumos, într-un oraș și mai frumos, european de secol 21. Aveți încredere că Mioveniul poate fi mai bun, că avem resurse să facem un loc în care calitatea vieții și confortul cetățeanului să se ridice la standarde europene! Vă invit la vot! Eu sunt PRO Mioveni! Voi?”, spune Ionel Furica.

Citiți și: Argeș: Acuzațiile grave continuă: „În câțiva ani de zile vor fi numai gropi”

Liderul PRO România Argeș, Bogdan Ivan, explică de ce Ionel Furica este cea mai bună opțiune pentru Primăria Mioveni.

„Ionel Furica este în primul rând un om deschis și onest care vine cu proiecte oneste pentru comunitate. Alegerea dumnealui în funcția de primar ar fi un real CÂȘTIG pentru cetățenii acestui oraș atât de important pentru economia României”, spune Bogdan Ivan.

 

 

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90