New Profesional Consult 930 x 122

bogdan ivan

PRO ROMÂNIA ARGEŞ, O NOUĂ ŞEDINŢĂ. BOGDAN IVAN: ”VOM IEŞI ÎN STRADĂ”

Pro România Argeș, o nouă ședință. Bogdan Ivan: ”Vom ieși în stradă”. O nouă şedinţă s-a desfăşurat recent la sediul din Pitești al Pro România Argeş.

Citiți și: Victor Ponta cap de lista la Pro România pentru Parlamentul European

Membrii partidului, alături de liderul Bogdan Ivan, au pus în discuţie problemele din ultima perioadă ale Piteștiului, dar şi modalităţile de rezolvare ale acestora.

Şedinţa a început cu vestea potrivit căreia Victor Ponta a fost achitat de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în dosarul ,,Turceni – Rovinari”. 

Citiți și: Delegație PRO România Argeș, la Bruxelles

Discuţiile au continuat cu noile proiecte ale Pro România Argeş, fiecare dintre membrii partidului trebuind să se implice în identificarea problemelor din societate și în găsirea celor mai bune soluții.

Pe de altă parte, trei noi membri ai Pro România au participat la şedinţă: Marius Cătălin Pruiu, director regional în domeniul vânzărilor, Daniel Valentin Torok, director naţional în vânzări, şi Daniel Catrina, administratorul unei firme de construcţii.

Fie că au experienţă în domeniu sau nu au mai făcut politică, noii membri vor să se implice. ”Vreau să schimb România!”, spune unul dintre ei.

Nu au lipsit nici discuţiiile despre cele mai recente probleme ale Piteştiului, iar un exemplu au fost inundaţiile de la începutul acestei săptămâni. Membrii Organizației de Tineret a Pro România Argeș vor realiza un sondaj de opinie prin care le vor cere oamenilor părerea cu privire la implicarea Primăriei Pitești în rezolvarea unor probleme.

”Vom ieşi în stradă, vrem să facem un sondaj pentru a identifica toate problemele apărute, dar şi pentru a găsi cele mai bune soluţii. Un exemplu sunt inundaţiile, ne întrebăm dacă puteau fi ele evitate şi dacă municipalitatea şi-a făcut treaba suficient de bine. Astfel vom avea propuneri concrete pentru oraş chiar din partea cetăţenilor. Trebuie să venim cu soluţii concrete, de aceea avem nevoie şi de ajutorul oamenilor.”, precizează Bogdan Ivan, liderul Pro România Argeş.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90