Donaris 930 x 122

bogdan ivan

PRO ROMÂNIA ARGEȘ, PRIMA ȘEDINȚĂ OFICIALĂ. IATĂ ECHIPA!

Pro România Argeș, formațiune condusă de Bogdan Ivan (foto), a avut în această săptămână prima sa ședință oficială. În noul proiect sunt oameni care nu au mai făcut niciodată politică, dar și persoane cu experiență în domeniu.

Citiți și: Victor Ponta cap de lista la Pro România pentru Parlamentul European

La ședință au luat parte coordonatorii Pro România Argeș: avocatul Liviu Stancu, profesorul și istoricul Adrian Crivăț, omul de afaceri Gino Marinescu, Alin Corcodel – director județean al unui important retailer național (nu a mai făcut niciodată politică până acum), Ștefan Grigorescu (nu a mai făcut politică) și Remus Brăguță – specialiști în fonduri europene, Bogdan Răcășanu (nu a mai făcut politică) – om de afaceri, Adrian Jantă – de profesie economist, în prezent analist cote, și Roxana Căpățînă (nu a mai făcut politică) – economist și om de afaceri.

Alături de Bogdan Ivan, liderul filialei argeșene, s-au mai aflat oamenii de afaceri Adrian Tănase, Ana Maria Paraschiv și Flavius Panțurescu – fost director la Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Argeș, Iulian Dogaru Tănase și Daniel Meca – tehnicieni dentari, și Cătălin Bercari, membru al unei multinaționale. Niciunul dintre aceștia nu a mai făcut politică.

Citiți și: Delegație PRO România Argeș, la Bruxelles

Nu în ultimul rând, în echipa politică a Pro România Argeș se află și Cristian Matei (nu a mai făcut politică) – directorul unei societăți de transport intern și international, Cristian Vlădulescu – șef serviciu al unei multinaționale (nu a mai făcut politică), Ion Neagoe – fostul președinte ALDE Mioveni, Nicolae Diaconescu – fost consilier județean, Dan Crișan – fostul președinte ALDE Argeș, și omul de afaceri Anin Nicolae, fost vicepreședinte al organizației de tineret ALDE Argeș.

Bogdan Ivan declară că la prima ședință membrii coordonatori ai Pro România Argeș au discutat, printre altele, teme politice și administrative, de interes local și național.

”Așa cum am mai precizat și cu alte ocazii, în Pro România sunt personalități diferite, oameni cu principii sănătoase, care vor să facă o politică #altfel. Sunt oameni care, văzând ceea ce se întâmplă în mediul politic național și argeșean, au hotărât să ia atitudine și să se implice activ în viața societății.”, precizează pentru ePitești Bogdan Ivan, liderul Pro România Argeș.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90