930×122 CAPRA 5

bogdan ivan

RUȘINOS! ALEXANDRIA LUI DRAGNEA, MAI IMPORTANTĂ DECÂT PITEȘTIUL LUI DOBRIN!

Rușinos! Alexandria lui Dragnea, mai importantă decât Piteștiul lui Dobrin! Refuzul Guvernului PSD + ALDE de a finanța, prin Compania Națională de Investiții, modernizarea stadionului „Nicolae Dobrin” din Pitești provoacă nemulțumire în rândul suporterilor lui FC Argeș.

Citiți și: B. Ivan: PRO România, partid de opoziție sau unul căruia îi plac partidele la putere?

O reacție dură vine și din partea mediului politic. Bogdan Ivan, liderul Pro România Argeș, arată acuzator cu degetul.

„Este revoltător! Nu se găsesc bani pentru un stadion pe care a jucat marele Dobrin, pentru un stadion dintr-un oraș cu o excepțională istorie și tradiție fotbalistică, în schimb Liviu Dragnea dă bani de la bugetul public pentru stadion în Alexandria! De când e Alexandria mai importantă din punct de vedere fotbalistic, și nu numai!, decât Piteștiul? Este rușinos! Inadmisibil!”, declară Bogdan Ivan pentru ePitești.

Citiți și: Consilierul județean Argeș, Bogdan Ivan, alături de Felix Goldbach 

Pornind de la problema finanțării pentru stadion, Ivan îi critică și pe liderii administrativi locali și pe parlamentarii de Argeș, pentru că nu sunt în stare să ajute la dezvoltarea județului și în special a Piteștiului: „De la Primărie și Consiliul Județean și până la parlamentarii de Argeș, cu toții dovedesc impotență politică! Ei nu fac mai nimic pentru a atrage investiții importante în Argeș și în Pitești.”

Amintim că, potrivit lui Cornel Ionică, primarul Piteștiului, Compania Națională de Investiții a refuzat cererea municipalității de finanțare a lucrărilor de modernizare a stadionului „Nicolae Dobrin”. AICI, amănunte.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90