930×122 CAPRA 5

pro românia

SONDAJ: PRO ROMÂNIA, ÎN PREFERINȚELE ALEGĂTORILOR

Sondaj: PRO România, în preferințele alegătorilor. Potrivit rezultatelor celui mai recent sondaj de opinie dat publicității de Centrul de Sociologie Urbană și Regională (CURS), partidul înființat de Victor Ponta și Daniel Constantin se află în creștere în ceea ce privește preferințele politice ale românilor.

Citiți și: Victor Ponta cap de lista la Pro România pentru Parlamentul European

Conform sursei citate, dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri parlamentare, PSD ar obține 33% din voturi, urmat de PNL, cu 20%. Pe a treia poziție s-ar afla PRO România, cu 9%. Tot 9% ar obține și ALDE.

Pe de altă parte, 32% dintre alegători au o părere bună/foarte bună despre Victor Ponta, iar în cazul lui Daniel Constantin procentul este de 15%, arată rezultatele barometrului politic.

Citiți și: Argeș: Acuzațiile grave continuă: „În câțiva ani de zile vor fi numai gropi”

Liviu Dragnea este politicianul în care românii au cea mai puțină încredere: 77% au o părere foarte proastă/proastă despre președintele PSD. Ludovic Orban, liderul PNL, are un procent de neîncredere de 69%.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90