930 x122 grota rece

bogdan ivan

UN PRIMAR DE MUNICIPIU S-A ÎNSCRIS ÎN PRO ROMÂNIA

Un primar de municipiu s-a înscris în Pro România. Valentin Vrabie, primarul independent al municipiului Medgidia (județul Constanța), este, începând de ieri, membru al partidului înființat de Victor Ponta și Daniel Constantin.

Citiți și: Victor Ponta cap de lista la Pro România pentru Parlamentul European

Anunțul a fost făcut la festivalul Dapyx organizat în Medgidia, eveniment la care au participat Daniel Constantin și deputatul de Constanța Mircea Banias.

Înscrierea lui Valentin Vrabie în Pro România este salutată de liderul filialei Argeș a acestei formațiuni politice, Bogdan Ivan. ”Mă bucură că un primar cu o bogată experiență în administrație se alătură Partidului Pro România.

Citiți și: Delegație PRO România Argeș, la Bruxelles

În Pro România se vor înscrie în perioada următoare mai mulți primari de municipii, parlamentari și europarlamentari. Împreună vom face o politică #altfel.”, precizează Bogdan Ivan.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90