NOR CURIER 930X122

bogdan ivan

VICEPRIMARUL COMUNEI ALBEȘTII DE ARGEȘ, NICULAE SCARLAT, S-A ALĂTURAT ECHIPEI PRO ROMÂNIA ARGEȘ

Viceprimarul comunei Albeștii de Argeș, Niculae Scarlat (foto), s-a alăturat echipei PRO România Argeș și va intra în cursa pentru funcția de primar al localității.

Citiți și: Victor Ponta cap de lista la Pro România pentru Parlamentul European

„Mi s-a părut cel mai serios partid. Am mare încredere în domnul Victor Ponta, în doamna Corina Crețu, în domnul Bogdan Ivan…. Voi candida pentru funcția de primar. Mi-am propus să atrag fonduri pentru această comună care merită mai mult, să nu mai consumăm din buget, așa cum face actualul primar. Vreau să finalizăm canalizarea și să nu mai avem probleme de genul asfalt peste capacele de la căminele de vizitare ale canalizării și asfalt unde nu este realizată coloana de canalizare. Avem de reparat căminul în satul Brătești, mi-aș dori să facem un centru medical pentru oamenii bolnavi, să aducem mai multe proiecte, ca să salvăm banii de la buget, să avem grijă de populația comunei”, a declarat, pentru ePitesti.ro, Niculae Scarlat.

„Sunt convins că domnul Niculae Scarlat și domnul Ion Hereșanu, împreună cu echipa de consilieri a PRO România (foto) vor câștiga Primăria Albeștii de Argeș”, a declarat liderul PRO România Argeș, Bogdan Ivan.

Citiți și: Delegație PRO România Argeș, la Bruxelles

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90