930×122 CAPRA 5

coronavirus

AL ȘASELEA CAZ DE INFECTARE CU NOUL CORONAVIRUS ÎN ROMÂNIA

În această după amiază s-a confirmat al șaselea caz de infectare cu noul coronavirus COVID 19 în România. S-a întâmplat la doar câteva ore după un alt caz confirmat.

Citiți și: Exclusiv! Cine era omul care s-a aruncat de la etajul 10 și de ce a făcut gestul șocant

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 71 de ani din Suceava, care s-a întors din Lombardia pe data de 28 februarie 2020 și se afla în autoizolare.

„Conform primelor informații din teritoriu, pe data de 2 martie 2020 bărbatul s-a prezentat la Spitalul Județean de Urgență Suceava, secția de boli infecțioase, cu febră și frison, unde a rămas internat. Pacientului i s-au recoltat probe, inclusiv pentru testul pentru noul coronavirus, al cărui rezultat a ieșit pozitiv.

Citiți și: Revine coșmarul COVID

În prezent, s-a declanșat anchetă epidemiologică pentru stabilirea contacților”, precizează Grupul de Comunicare Strategică.

(Foto: descriptiv. Sursă: Știrile ProTV)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90