Donaris 930 x 122

coronavirus

APROAPE 1.000 DE CADRE MEDICALE CONFIRMATE CU COVID-19, ÎN ȚARĂ. 18 SUNT DIN ARGEȘ

Potrivit unei informări a Grupului de Comunicare Strategică, joi, 16 aprilie 2020, la nivel național numărul cadrelor medicale infectate cu noul coronavirus a ajuns la 981 (dintre cele peste 7.700 de cazuri de COVID-19 depistate în România până acum).

Citiți și: Exclusiv! Cine era omul care s-a aruncat de la etajul 10 și de ce a făcut gestul șocant

Deși Argeșul nu este prins în această centralizare a GCS (din motive pe care Instituția Prefectului evită să le lămurească, nu știm dacă nu au fost raportate sau autoritățile centrale le-au omis pur și simplu), potrivit situației epidemiologice oficiale la nivel de județ, județul numără până la această oră 18 cadre medicale cu COVID-19 (17 din Câmpulung plus medicul de la Spitalul Județean de Urgență din Pitești – AICI, amănunte) dintr-un total de 67 de cazuri de îmbolnăviri.

(Foto: descriptiv. Sursa: Digi24)

Citiți și: Revine coșmarul COVID

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90