Donaris 930 x 122

andrei mihai

ELEV DIN TOPOLOVENI, DANSATOR ÎN ANSAMBLUL CIULEANDRA

Andrei Mihai are 16 ani și studiază la Liceul Teoretic ,,Ion Mihalache’’ din orașul argeșean Topoloveni. De șase ani încoace face parte din ansamblul de dansuri populare ,,Ciuleandra’’. În urmă cu un an şi jumătate a început să studieze și orga.

Citiți și: Accident cu victimă în Argeș! Impact violent

,,Am urmat inițial, la insistenţele părinţilor, cursuri de pian timp de trei ani. Acum fac ceea ce mi-am dorit mereu: cursuri de orgă. Este un instrument complex… Studiez în jur de patru ore pe zi, însă nimic nu este prea mult atunci când vrei să-ţi îndeplineşti un vis. Îmi doresc să capăt cât mai multă experienţă și de aceea mai merg la diverse evenimente cu tatăl meu şi cu formaţia din care face parte.

În ceea ce priveşte dansul, pot spune că a fost decizia mamei, a fost visul ei să mă vadă dansator.’’, spune Andrei pentru ePitești. (Foto: Facebook Andrei Ionuţ)

Citiți și: Argeș: Act de teribilism! Un bărbat trăiește clipe de groază

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90