930 x122 grota rece

șoferi bețivi

    SFÂRŞIT DE SĂPTĂMÂNĂ CU ŞOFERI „ÎNECAŢI” ÎN BĂUTURĂ

    La sfârşitul săptămânii trecute, cel puţin patru şoferi s-au ales cu dosare penale, după ce s-au urcat la volan sub influenţa alcoolului şi au fost surprinşi de poliţişti.

    Citiți și: S-a înregistrat un nou record de alcoolemie la volan

    Astfel, în ziua de 4 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești l-au depistat pe Mircea I., de 60 de ani, din Domnești, care conducea un autoturism pe D.J. 703E, pe raza localității Băbana, în timp ce se afla sub influența alcoolului. Bărbatului i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal, iar permisul de conducere a fost reținut, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

    Un caz similar a fost la Câmpulung, în aceeaşi zi. Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung l-au tras pe dreapta pe Ion D., de 58 de ani, din Godeni, care mirosea puternic a băutură. Etilotestul a indicat o valoare de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatului i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei, iar în cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal. Permisul de conducere a fost reținut, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

    Citiți și: Argeş: Şoferi beţivi, au condus spre răspunderea penală

    Sâmbătă, Adrian B., de 48 de ani, din Mioveni, conducea un autoturism pe DN65, pe raza localității Albota, dar drumul său a luat sfârşit după ce a fost oprit şi verificat cu etilotestul de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș. În urma testării, a rezultat o valoarea de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar împricinatul a avut soarta primilor doi: dosar penal şi fără permis.

    În fine, ieri, agenţii din cadrul Secției de Poliție Rurală Domnești l-au Vasile M., de 43 de ani, din Corbi, care conducea beat (0,9 mg/l) pe raza localității de domiciliu. A rămas fără permis şi, cel mai probabil, va da socoteală în faţa instanţei de judecată.

    (Foto: descriptiv)

    555 X 222 POSADA 2

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3