EcoMoto 930×122

șoferi bețivi

ŞOFERI BEŢI, PRINŞI DE POLIŢIŞTI

La sfârşitul săptămânii trecute, polițiștii argeşeni au depistat în trafic mai mulţi şoferi care conduceau sub influenţa alcoolului, iar unul dintre ei a făcut accident. Astfel, în data de 12 decembrie, agenţii din cadrul Secției de Poliție Rurală Buzoești au fost sesizați cu privire la faptul că, pe raza localității Recea, a avut loc un eveniment rutier, fără victime.

Citiți și: Pitești. O minoră ,,și-a băut mințile” într-un bar

Din cercetările efectuate de polițiștii care s-au deplasat la fața locului s-a stabilit că Gheorghe V., bărbat de 46 de ani, din Pitești, ar fi condus un autoturism pe un drum comunal și a fost implicat într-un eveniment rutier soldat doar cu pagube materiale.

În urma testării cu aparatul etilotest, s-a constatat că bărbatul se afla sub influența alcoolului, aparatul indicând o valoare de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatului i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. A fost întocmit dosar penal conform art.  336 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.

Citiți și: Un șofer din Argeș le-a „comis” pe toate dintr-un foc

În aceeaşi zi, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Pitești l-au depistat pe Sorinel A., de 48 de ani, din Mărăcineni, care conducea un autoturism pe strada Serelor din Bascov, având o concentraţie alcoolică de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat. Şi acestuia i s-au recoltat probe biologice, iar în cauză a fost întocmit dosar penal, permisul de conducere fiind reţinut.

(Foto: descriptiv)

 

 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90