930 x122 grota rece

șoferi bețivi

    UN PITEȘTEAN A STABILIT RECORD DE ALCOOLEMIE LA VOLAN

    După cum v-am informat, ieri, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Piteşti au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier soldat numai cu pagube materiale, pe str. Principală de pe raza comunei Bradu.

    Citiți și: S-a înregistrat un nou record de alcoolemie la volan

    Din verificări s-a stabilit că Marian I., de 51 de ani, din Pitești, conducea un autoturism SUBARU, când a pătruns pe strada Principală de pe raza comunei Bradu, fără a se asigura la punerea în mișcare de pe loc, întrând în coliziune cu un autocamion.

    În urma testării cu aparatul etilotest,  s-a stabilit că șoferul era mort de beat. Avea 1,70 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care celui în cauză i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

    Citiți și: Argeş: Şoferi beţivi, au condus spre răspunderea penală

    În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal, iar bărbatului i-a fost reținut permisul de conducere, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

    Tot ieri, agenți din cadrul Poliției Orașului Mioveni au depistat un bărbat de 49 de ani, din aceelași oraș, care conducea un autoturism pe str. Părăști de pe raza localității de domiciliu, în timp ce se afla sub influența alcoolului.
    Bărbatului i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.
    În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal, iar permisul de conducere a fost reținut, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

    În fine, ieri noapte, în jurul orei 23:30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Buzoesti au depistat un bărbat de 46 de ani, din Miroși, care conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu, în timp ce se afla sub influența alcoolului. Bărbatului i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei și s-a ales cu dosar penal.

    [555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3