NOR CURIER 930X122

case de marcat

FISCUL DIN ARGEȘ ATENȚIONEAZĂ. NU MAI E CALE DE ÎNTORS

Fiscul din Argeș atenționează. Nu mai e cale de întors.

Citiți și: Finanţe Argeş: Obligație pentru firme, termen limită

Pentru reducerea evaziunii fiscale și asigurarea unui mediu concurențial corect pentru toți contribuabilii, Ministerul Finanțelor Publice va implementa la nivel național noul sistem de case de marcat.

După cum se știe, în luna mai a acestui an a fost aprobată Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 44/2018, potrivit căreia operatorii economici sunt obligaţi să se doteze cu aparate de marcat cu jurnal electronic, după cum urmează:

Citiți și: DECIZIE PENTRU ȘEFIA FISCULUI ARGEȘEAN

-până la 1 septembrie 2018, în loc de 1 iunie 2018 (a existat o amânare), în cazul contribuabililor mari sau mijlocii;

-până la 1 noiembrie 2018, în loc de 1 august 2018 (a existat o amânare), în cazul contribuabililor mici.

Termenele de 1 septembrie 2018 și, respectiv, 1 noiembrie 2018 sunt termene FINALE, atenționează Administrația Județeană a Finanțelor Publice Argeș, care citează ministerul de resort.

“În acest sens, le solicităm tuturor celor implicați în acest proces să intensifice eforturile pentru finalizarea operațiunilor de avizare tehnică, fiscalizare, instalare și punere în exploatare a noilor aparate de marcat.

Intenția Ministerului Finanțelor Publice este ca acest proces să se deruleze fără afectarea activității operatorilor economici, urmând ca, până la finalizarea implementării noilor aparate de marcat, organele de control abilitate să deruleze o serie de acțiuni de tip preventiv și de îndrumare.”, precizează sursa citată. (Foto: sediul Administrației Județene a Finanțelor Publice Argeș)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3