EcoMoto 930×122

balize

OPERAȚIUNEA „BALIZA” CONTINUĂ. SCHIMBARE ÎN INTERSECȚIE

Operațiunea „Baliza” continuă. Schimbare în intersecție. Și în intersecţia străzii Smârdan cu strada Gheorghe Doja au fost montate balize din plastic pentru a despărţi benzile de circulaţie şi pentru a fluidiza traficul rutier în zonă.

Citiți și: Politician cunoscut, despre ePitești: „Au cele mai multe vizualizări, deci se poate!”

Potrivit lui Sorin Apostoliceanu, viceprimar al municipiului Pitești, balizele din plastic sunt provizorii: ,,Dacă se dovedesc a fi utile, le vom înlocui cu unele noi, moderne, care vor rămâne în permanenţă, aşa cum s-a întâmplat şi pe bulevardul Republicii”.

Vă reamintim că în urmă cu două luni o măsură similară a fost luată și pe bulevardul Republicii, în acel caz pentru a stopa parcările neregulamentare (subiectul pe larg, AICI). Ulterior, balizele au fost înlocuite cu unele noi, tocmai pentru că măsura și-a dovedit eficiența (amănunte, AICI).

Citiți și: Exclusiv/ Pitești. Patronul de la Rehoma vrea daune de aproape 1 mil. € de la Primărie

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90