EcoMoto 930×122

macara rasturnata pe serelor

Un şofer beat a răsturnat macaraua pe strada Serelor

UPDATE: La volanul utilitarei se afla un şofer din Piteşti, în vârstă de aproximativ 42 de ani. Acesta nu avea permis şi era beat, etilotestul indicând o valoare peste limita de 0,4 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice, iar în cauză a fost întocmit dosar penal pentru infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.

Citiți și: S-a înregistrat un nou record de alcoolemie la volan

Un eveniment rutier care putea avea consecinţe dintre cele mai grave s-a produs astăzi, în jurul orei 12, pe strada Serelor din Bascov. Martorii oculari susţin că, posibil aflat în stare de ebrietate pe un utilaj de mari dimensiuni, şoferul a pierdut controlul asupra vehiculului şi s-a răsturnat pe o parte într-un şanţ de la marginea drumului.

 

Citiți și: Argeş: Şoferi beţivi, au condus spre răspunderea penală

 

Surse de încredere ne-au transmis că respectivul nu ar fi la prima abatere, băutura la volan fiind un obicei în cazul său.

Mastodontul a fost ridicat şi repus pe carosabil, iar evenimentul a fost unul, din primele informaţii, fără victime.

 

 

Poliţiştii fac cercetări în acest caz.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3