930 x122 grota rece

șoferi bețivi

    URMĂRIRE ÎN PITEŞTI. UN ŞOFER BEAT ŞI FĂRĂ PERMIS A CREZUT CĂ SCAPĂ CA-N FILME

    În noaptea 1 spre 2 noiembrie, în jurul orei 02.00, polițiștii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Piteşti, în timp ce efectuau serviciul de patrulare, au depistat un bărbat de 29 de ani, din Buzoeşti, care conducea un autoturism pe strada Aleea Pieţei Prundu şi care, la vederea poliţiştilor, a încercat să se sustragă.

    Citiți și: S-a înregistrat un nou record de alcoolemie la volan

    În scurt timp, poliţiştii au reuşit blocarea autoturismului în cauză, iar cu ocazia verificărilor efectuate s-a constatat că bărbatul, identificat drept Marcel S., nu posedă permis de conducere.

    Totodată, în urma testării cu aparatul etilotest, acesta a indicat o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, însă bărbatul a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

    Citiți și: Argeş: Şoferi beţivi, au condus spre răspunderea penală

    După administrarea probatoriului, cel în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

    (Foto: descriptiv)

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90