NOR CURIER 930X122

ghiseu

Vezi ce instituţii vor avea reprezentanţi în Ghişeul Unic pentru avizarea proiectelor europene!

Nu cu mult timp în urmă, prefectul Cristian Soare anunţa că de la 1 ianuarie 2014 în Prefectură va funcţiona un ghişeu unic în vederea emiterii tuturor avizelor necesare pentru proiectele cu finanţare europeană. Prefectul a precizat astăzi ce instituţii vor avea reprezentanţi în acest ghişeu.

Citiți și: Mari nereguli în unități de învățământ! Amenzi uriașe și dosare penale

La ghişeuul unic vor lucra funcţionari de la Consiliul Judeţean (Direcţia Tehnică), Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, Finanțele Publice, Direcţia pentru Agricultură, Agenţia pentru Plăţi şi Intervenţii în Agricultură, Oficiul Judeţean de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit, Inspectoratul de Stat în Construcţii, Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară, Direcţia pentru Cultură, Direcţia de Sănătate Publică, Agenţia de Mediu, Agenţia Judeţeană de Îmbunătăţiri Funciare, Direcţia Judeţeană Sanitar Veterinară, Inspectoratul Teritorial pentru Regim Silvic şi Vânătoare, CEZ și GDF Suez.

Obiectivele proiectului sunt reducerea costurilor (mai ales cu deplasarea de la o instituţie la alta), a timpului de aşteptare și a birocraţiei.

Citiți și: Pitești. Surpriză pe Strada Mare! După o lungă așteptare, s-a întâmplat!

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90