930×122 CAPRA 5

politia arges

Argeş: Conducătorii auto s-au „cinstit” cu poliţiştii pe DN 7

De o acţiune cu surprize au avut parte şoferii care au circulat în această dimineaţă pe DN 7. În jurul orei 10.30, poliţiştii rutieri argeşeni au demarat o acțiune preventivă în trafic, în zona Hanului din localitatea Valea Ursului.

Citiți și: Pitești. A văzut prea multe filme! Un mascat a atacat oamenii în Centru!

Şoferii au fost surprinşi când, la verificările de rutină, poliţiştii au ieşit din „tiparul clasic” şi le-au oferit acestora ceai şi covrigi. Totodată, conducătorii auto au fost sfătuiţi să adopte un stil preventiv la volan, evitând astfel drame pe şosele. În acest sens, mesajul scris pe paharul cu ceai oferit şoferilor a fost „Conduceţi prudent”.

 

Citiți și: Argeș. Asemenea inconștient, mai rar! Ce a făcut un individ nici nu poți gândi

 

La finalul verificărilor, unii dintre şoferi s-au fotografiat alături de poliţişti.

A fost multă voie bună pe şosele care sperăm să inducă un stil de condus calm şi atent. Nu de alta, dar în ultimele zile au fost înregistrate numeroase accidente stupide care puteau fi evitate cu uşurinţă dacă şoferii ţineau cont de această minimă regulă: conduceţi prudent.

555×222 grota rece

Comentarii

Un comentariu

  • Romeo Morait spune:

    Un gest foarte frumos …
    Respect domnilor polițiști !!!
    Vă doresc sărbători cu drag !!!
    🙋🏻‍♂️🙋🏻‍♂️🙋🏻‍♂️

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3