New Profesional Consult 930 x 122

cornel ionica

(VIDEO) GATA CU BÂLCIUL!

Strada Griviței, pietonală, din centrul Piteștiului scapă, în sfârșit, de aspectul oribil de bâlci.

Citiți și: Oameni panicați acum în Centru, pe strada Griviței

Majoritatea dughenelor au fost deja ridicate, ca urmare a faptului că Primăria nu le-a mai prelungit (încă o dată) comercianților din zonă contractele de închiriere a spațiilor de pe domeniul public.

„Dughenizarea” zonei a fost stopată de Primărie după ce publicația noastră a atras atenția în repetate rânduri că un astfel de comerț nu face cinste Piteștiului.

Citiți și: Oficial. Dispar barăcile din centrul Piteștiului!

Amintim că în toamna anului 2016 primarul Cornel Ionică anunța că toate dughenele din Centru vor fi mutate în zona Bowling (lângă Bazinul Olimpic și parcul Ștrand) și că în locul lor vor fi amenajate terase, care să schimbe în bine faţa orientală, de bâlci, a Centrului.

Iată cum arăta strada Griviței înainte de „dughenizare”:

Locuitorii orașului au scăpat și de bâlciul din cele două pasaje pietonale de sub bulevardul I.C. Brătianu tot ca urmare a unor articole publicate de ePitești (amănunte și imagini, AICI).

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90