New Profesional Consult 930 x 122

bogdan ivan

(VIDEO) LIDERII PRO ROMÂNIA, EVENIMENT LA TEATRUL ”ALEXANDRU DAVILA”

Liderii PRO România, eveniment la Teatrul Alexandru Davila”. Victor Ponta și echipa de candidați PRO România pentru alegerile europarlamentare au fost astăzi în Pitești.

Citiți și: Victor Ponta cap de lista la Pro România pentru Parlamentul European

La Teatrul ”Alexandru Davila”, Victor Ponta, Daniel Constantin, Mihai Tudose, Corina Crețu, Iurie Leancă și liderul filialei argeșene, Bogdan Ivan, au vorbit în fața membrilor de partid și a simpatizanților despre alegerile europarlamentare, despre importanța votului din data de 26 mai și despre proiectele partidului.

Mai multe amănunte despre eveniment, în următorul material video:

Citiți și: Delegație PRO România Argeș, la Bruxelles

https://www.facebook.com/ProRomaniaAG/videos/2102821833104185?s=100005235638143

De asemenea, liderii PRO România, împreună cu echipa de coordonare județeană Argeș a partidului, condusă de Bogdan Ivan, au stat de vorbă cu piteștenii în zona centrală a municipiului.

Ulterior evenimentului de la Teatrul ”Davila”, liderii PRO România au susținut o conferință de presă la sediul din Pitești al organizației județene.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90