New Profesional Consult 930 x 122

coronavirus

(VIDEO) MINISTRUL SĂNĂTĂȚII, CĂTRE CADRELE MEDICALE: FRAŢII MEI, ROMÂNIA ARE NEVOIE DE VOI

Într-o conferință de presă susținută vineri la Palatul Victoria, ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a anunţat că în spitale se vor face suplimentări de personal.

Citiți și: Exclusiv! Cine era omul care s-a aruncat de la etajul 10 și de ce a făcut gestul șocant

Oficialul Guvernului a mai precizat şi că bonusul salarial pe care îl vor primi cadrele medicale va fi discutat până la şedinţa de guvern de luni.

Nelu Tătaru a transmis, în aceeași conferință, şi un mesaj emoţionant cadrelor medicale: „Stimaţi colegi de breaslă, fraţii mei, România are nevoie de voi. Suntem cu toții în această luptă contra cronometru. E un moment dificil, trebuie să demonstrăm că ne onorăm meseria”.

Citiți și: O nouă variantă COVID sperie medicii din întreaga lume! Face deja ravagii!

„Acest virus ne-a schimbat radical viața. Cu toții ne întrebăm cât va dura această situație și când vom reveni la ce am fost acum două luni, ceea ce consideram atunci normalitate. Nimeni nu are răspunsuri la aceste întrebări”, a mai spus ministrul Sănătății, care a amintit că, în prezent, România are trei focare de infecţie: Suceava, Arad şi Deva.

(Sursă video: Facebook Ministerul Sănătății)

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90