EcoMoto 930×122

gabriel sabie

(VIDEO) O MAȘINĂ DE LA SALUBRIS A ”PIERDUT” GUNOIUL PE DRUM

O mașină de la Salubris a ”pierdut” gunoiul pe drum. Imaginile pe care vi le prezentăm au fost filmate astăzi, în jurul prânzului, pe bulevardul 1 Decembrie 1918 din cartierul piteștean Găvana. Resturi de deșeuri menajere erau împrăștiate pe carosabil.

Citiți și: Nesimțire mare! Filmat când aruncă gunoiul pe marginea drumului, lângă Pitești

Potrivit piteștenilor din zonă, deșeurile (bucăți de carton și ambalaje) ar fi căzut dintr-o mașină de gunoi a S.C. Salubris S.A. A fost anunțată Poliția Locală pentru a lua măsuri.

Citiți și: Pitești. Mizerie cât cuprinde! Au fost prinși în flagrant!

Firma privată Salubris, care se ocupă de ridicarea gunoiului menajer din anumite zone ale municipiului Pitești, este condusă de Gabriel Sabie. Amănunte, AICI.

Și SC Salubritate 2000 SA, societatea de salubritate a municipalității piteștene, oferă servicii la fel de proaste, dacă nu mai proaste decât Salubris (detalii și imagini, AICI).

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3