NOR CURIER 930X122

Casa Sindicatelor

(VIDEO) PARCARE PENTRU ”ȘMECHERI” LA CASA SINDICATELOR

Parcare pentru ”șmecheri” la Casa Sindicatelor. Nu doar angajații Consiliului Județean și ai Prefecturii Argeș au avut norocul, o bună perioadă de vreme, să beneficieze de parcare gratuită în buricul Piteștiului (detalii, AICI).

Citiți și: Kaufland reacționează și recunoaște

Și la Casa de Cultură a Sindicatelor din vecinătatea Palatului Administrativ se poate parca gratuit, chiar lângă scările care duc la intrarea din spate a instituției. Mașinile trec de bariera amplasată în zonă, deși este interzis.

Mai mult decât atât, sunt și șoferi care depășesc și limita ”parcării”, dar și a bunului simț, și ajung cu mașinile pe pavelele din Piața ”Vasile Milea”.

Citiți și: Argeș: Tineri grav răniți! O șoferiță, impact puternic cu o autospecială

Cu puțin timp înainte ca imaginile pe care vi le prezentăm să fie filmate, astăzi, în jurul prânzului, șoferul autoturismului Opel care apare în filmare parcat pe pavele a intrat în Piața ”Milea” cu muzica din boxe la volum maxim. Foarte “nervos”, și-a parcat “bolidul” mândru tare de cât de „șmecher” este:

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90