Donaris 930 x 122

consiliul local

(VIDEO) PIAȚA GĂVANA ÎI „ÎNCAIERĂ” IAR PE IONICĂ ȘI APOSTOLICEANU

Piața Găvana îi „încaieră” iar pe Ionică și Apostoliceanu. Cel mai recent episod al conflictului dintre primarul Cornel Ionică și viceprimarul Sorin Apostoliceanu s-a consumat în urmă cu doar câteva minute, în ședința ordinară în plen a Consiliului Local Pitești.

Citiți și: Piteşti: Consilierii locali ai PNL şi-au ales un nou lider de grup

Discuția în contradictoriu de astăzi dintre cei doi a izbucnit după ce primarul a retras de pe ordinea de zi mai multe proiecte de hotărâre pe care le inițiase, printre care și proiectul prin care urma să se ia act de recepția la terminarea lucrărilor de la piața agroalimentară Găvana.

„Mai sunt lucrări de…probabil mai sunt… nu lucrări neapărat, observații la recepția lucrărilor și mai mult decât atât, cam o lună cred că ar dura avizul de la ISU”, afirmă Ionică.

Citiți și: PSD Argeș: Apostoliceanu a votat investiția WC-ului vedetă când era viceprimar PSD!

Amintim că Piața Găvana a fost deschisă la sfârșitul anului 2019, iar procesul verbal de recepție la terminarea lucrărilor a fost încheiat pe 6 ianuarie.

Dialogul dintre cei doi, mai jos:

Amintim că nu este primul scandal dintre Ionică și Apostoliceanu din cauza pieței Găvana. Amănunte și imagini tot dintr-o ședință ordinară în plen a Consiliului Local, AICI.

211029-Bannere_web_voucher_200lei_650x200px

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441