NOR CURIER 930X122

consiliul local

(VIDEO) PIAȚA GĂVANA ÎI „ÎNCAIERĂ” IAR PE IONICĂ ȘI APOSTOLICEANU

Piața Găvana îi „încaieră” iar pe Ionică și Apostoliceanu. Cel mai recent episod al conflictului dintre primarul Cornel Ionică și viceprimarul Sorin Apostoliceanu s-a consumat în urmă cu doar câteva minute, în ședința ordinară în plen a Consiliului Local Pitești.

Citiți și: Politician cunoscut, despre ePitești: „Au cele mai multe vizualizări, deci se poate!”

Discuția în contradictoriu de astăzi dintre cei doi a izbucnit după ce primarul a retras de pe ordinea de zi mai multe proiecte de hotărâre pe care le inițiase, printre care și proiectul prin care urma să se ia act de recepția la terminarea lucrărilor de la piața agroalimentară Găvana.

„Mai sunt lucrări de…probabil mai sunt… nu lucrări neapărat, observații la recepția lucrărilor și mai mult decât atât, cam o lună cred că ar dura avizul de la ISU”, afirmă Ionică.

Citiți și: Tatăl lui Randi, în CL Pitești: Stopați această înșelătorie!

Amintim că Piața Găvana a fost deschisă la sfârșitul anului 2019, iar procesul verbal de recepție la terminarea lucrărilor a fost încheiat pe 6 ianuarie.

Dialogul dintre cei doi, mai jos:

Amintim că nu este primul scandal dintre Ionică și Apostoliceanu din cauza pieței Găvana. Amănunte și imagini tot dintr-o ședință ordinară în plen a Consiliului Local, AICI.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3