930X122 MAIA

pro românia

(VIDEO) PRO ROMÂNIA ARGEȘ, FLORI PENTRU PITEȘTENCE

Pro România Argeș, flori pentru piteștence. De Ziua Internațională a Femeii, organizația de tineret a filialei Argeș a Pro România le-a oferit astăzi flori doamnelor și domnișoarelor.

Citiți și: Victor Ponta cap de lista la Pro România pentru Parlamentul European

”Cu prilejul zilei de 8 Martie, am vrut să le facem o bucurie doamnelor și domnișoarelor. Este o sărbătoare importantă pentru toate femeile și am dorit să le felicităm.

Pro România Argeș le urează o primăvară frumoasă tuturor femeilor. La mulți ani!”, transmite Nicolae-Anin Bucurel, liderul organizației de tineret a Pro România Argeș.

Citiți și: Argeș: Acuzațiile grave continuă: „În câțiva ani de zile vor fi numai gropi”

Dintre cei care le-au oferit flori piteștencelor îi amintim pe Adrian Janță, Flavius Panțurescu, Fabian Păsărică, Liviu Păunoiu, Vlăduț Dobrișan și Alin Gabriel Corcodel.

Bogdan Ivan (foto), liderul Pro România Argeș, transmite și el un mesaj în această zi specială.

”Mereu prețuite și apreciate, astăzi, mai mult ca oricând, trebuie să le fim recunoscători femeilor din viața noastră. Vă doresc să aveți întotdeauna motive de bucurie! O primăvară frumoasă și la mulți ani!”, este mesajul lui Bogdan Ivan.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3