NOR CURIER 930X122

pro românia

    (VIDEO) PRO ROMÂNIA ARGEȘ, HORA UNIRII LA IAȘI

    Reprezentanți ai Pro România au participat astăzi la evenimentele din Iași organizate cu ocazia aniversării Unirii Principatelor Române. Au fost prezenți peste 350 de simpatizanți și susținători ai Pro România, veniți din toate colțurile țării.

    Citiți și: Victor Ponta cap de lista la Pro România pentru Parlamentul European

    Alături de deputații Daniel Constantin, Victor Ponta, Sorin Cîmpeanu, Alin Văcaru și Eugen Durbacă, s-a aflat și o delegație a Pro România Argeș.

    Printre argeșenii care au luat parte la eveniment se numără Flavius Panțurescu, Nicolae-Anin Bucurel, Fabian Eugen Păsărică, Adrian Janță, Robert Vlad, Gabriel Vlăduț Dobrișan și Bogdan Geangavelea.

    Citiți și: Argeș: Acuzațiile grave continuă: „În câțiva ani de zile vor fi numai gropi”

    Reprezentanții Pro România transmit și un mesaj cu prilejul sărbătoririi a 159 de ani de la Unirea Principatelor Române: 

    ”Este nevoie de viziune și de voință politică bună, pusă în slujba cetățeanului de către oameni de stat responsabili și competenți, pentru a construi un prezent și un viitor în care să domine demnitatea și prosperitatea fiecărui român!

    România are nevoie, mai mult ca oricând, de o politică #altfel! România are nevoie de unitate, de încredere și respect.”

    De la eveniment au lipsit liderii politici Klaus Iohannis, Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu.  

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90