930×122 CUMPANA 5

bogdan ivan

(VIDEO) PRO ROMÂNIA, ÎNTÂLNIRE REGIONALĂ ÎN ARGEȘ

PRO România, întâlnire regională în Argeș. La sediul PRO România Argeș s-a desfășurat ieri o întâlnire regională, la care au luat parte reprezentanți ai partidului din zona de sud a țării. A fost o ședință regională a Departamentului Economic al PRO România.

Citiți și: Comună din județ, pe un butoi de pulbere: „De aici, dejecții sunt deversate direct în Râul Argeș!”

Discuțiile au fost coordonate de Ioana Petrescu, vicepreședinte PRO România și fost ministru al Finanțelor în Guvernul Ponta, de Bogdan Ivan, liderul organizației județene și vicepreședinte la nivel național, și de Liviu Stancu, membru în conducerea PRO România Argeș și vicepreședinte la nivel național.

„Sunt onorat că PRO România a ales să facă o ședință regională în județul nostru. Asta arată că filiala Argeș este importantă pentru partidul PRO România, este valorizată. În viitorul apropiat vor mai avea loc astfel de regionale în județul nostru”, declară Bogdan Ivan, liderul PRO România Argeș.

Citiți și: Ioana Petrescu a primit premiul de excelență pentru implicarea în conștientizarea protecției mediului

„Am dezbătut programul nostru de guvernare. În urma discuțiilor pe care le-am avut în ultima vreme cu mediul de afaceri, au reieșit niște probleme și acum am vrut să discutăm și cu membrii partidului.

Am strâns o mulțime de sugestii pentru programul de guvernare. În principiu, am vorbit despre trei probleme mari pe care ni le-au ridicat oamenii de afaceri români: impredictibilitatea fiscală (…), lipsa forței de muncă (…) și problema controalelor din partea statuluu”, precizează Ioana Petrescu, vicepreședinte PRO România.

Mai multe amănunte, în următorul material video realizat de Elena Picu (reporter) și Mihai Neacșu (operator):

[555x222px]KV_Summer_epitesti

Comentarii

Donaris 570×90