930 x122 grota rece

cornel ionica

(VIDEO) SFIDARE MAXIMĂ ÎN PIAȚA ”MILEA”

Sfidare maximă în Piața ”Milea”. Astăzi, odată cu începerea Târgului ”Toamna piteșeană”, platoul din Piața ”Vasile Milea” din centrul municipiului s-a umplut cu tarabe, corturi și terase de alimentație publică.

Citiți și: Fostul președinte al CJ Argeș, în doliu! Doctorul a făcut anunțul!

La doar câțiva metri distanță de Târg, tot în Piața „Milea”, pe partea cu intrarea în Prefectura Argeș, sunt parcate, ca de obicei de o bună bucată de vreme, autoturismele angajaților din Palatul Administrativ.

În timp ce Dan Manu, președintele Consiliului Județean, și Cornel Ionică, primarul Piteștiului, țineau discursuri cu ocazia deschiderii Târgului, trecătorii erau nevoiți să facă slalom printre mașinile din ”parcarea de șmecheri”.

Citiți și: Momente dificile pentru Cornel Ionică. Acesta ar fi suferit un accident

Amintim că acest perimetru (pietonal!) din Piață a devenit parcare gratuită, pe perioada orelor de serviciu, pentru salariații de la Consiliul Județean și Prefectură cu acordul Primăriei Pitești. Chiar Dan Manu, chestionat în urmă cu ceva timp de ePitești pe această temă, a afirmat că ”Este treaba Primăriei!”. Subiectul, pe larg, AICI.

Revolta piteștenilor (amănunte, AICI), anormalitatea situației, posibilitatea ca angajații din Palatul Administrativ să își parcheze civilizat autoturismele nu departe de Piață (vezi AICI detalii) nu reprezintă suficiente motive pentru liderii orașului și ai județului să stopeze bătaia de joc. Vom urmări subiectul.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90