Jupiter 930 x 122

cornel ionica

(VIDEO) SFIDARE MAXIMĂ ÎN PIAȚA ”MILEA”

Sfidare maximă în Piața ”Milea”. Astăzi, odată cu începerea Târgului ”Toamna piteșeană”, platoul din Piața ”Vasile Milea” din centrul municipiului s-a umplut cu tarabe, corturi și terase de alimentație publică.

Citiți și: (VIDEO) PITEȘTI: LOCURI DE PARCARE PENTRU… RECLAME

La doar câțiva metri distanță de Târg, tot în Piața „Milea”, pe partea cu intrarea în Prefectura Argeș, sunt parcate, ca de obicei de o bună bucată de vreme, autoturismele angajaților din Palatul Administrativ.

În timp ce Dan Manu, președintele Consiliului Județean, și Cornel Ionică, primarul Piteștiului, țineau discursuri cu ocazia deschiderii Târgului, trecătorii erau nevoiți să facă slalom printre mașinile din ”parcarea de șmecheri”.

Citiți și: „ARMATĂ” DE „POSTACI” PE FACEBOOK PENTRU IONICĂ

Amintim că acest perimetru (pietonal!) din Piață a devenit parcare gratuită, pe perioada orelor de serviciu, pentru salariații de la Consiliul Județean și Prefectură cu acordul Primăriei Pitești. Chiar Dan Manu, chestionat în urmă cu ceva timp de ePitești pe această temă, a afirmat că ”Este treaba Primăriei!”. Subiectul, pe larg, AICI.

Revolta piteștenilor (amănunte, AICI), anormalitatea situației, posibilitatea ca angajații din Palatul Administrativ să își parcheze civilizat autoturismele nu departe de Piață (vezi AICI detalii) nu reprezintă suficiente motive pentru liderii orașului și ai județului să stopeze bătaia de joc. Vom urmări subiectul.

Posada 555×222
Posada 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro sună la 0733 797 066 sau trimite un email la redactie@epitesti.ro

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066