New Profesional Consult 930 x 122

daniel constantin

(VIDEO) VICTOR PONTA ÎN PITEȘTI: „PROGRAMUL DRAGNEA – VÂLCOV E DE TIP CARITAS. TOTUL SE VA PRĂBUȘI!”

Victor Ponta în Pitești: „Programul Dragnea – Vâlcov e de tip Caritas. Totul se va prăbuși!” Victor Ponta și Daniel Constantin au susținut ieri o conferință de presă în Pitești, la sediul PRO România Argeș.

Citiți și: Apariție-surpriză pe scena politică a conducerii PNL Teleorman!

Ponta, fost premier al Guvernului României, a abordat mai multe subiecte, de la problemele generate de instabilitatea fiscală și lipsa investițiilor și acțiunile Guvernului Dăncilă până la alegerile europarlamentare.

El a anunţat că va candida pentru Parlamentul European de pe prima poziţie a listei naţionale a partidului, dar că ulterior alegerilor își va ceda locul şi îşi va continua activitatea de deputat în Parlamentul României. ”Conform sondajelor, la europarlamentare sperăm să luăm 3 sau 4 mandate”, a precizat Victor Ponta.

Citiți și: Comună din județ, pe un butoi de pulbere: „De aici, dejecții sunt deversate direct în Râul Argeș!”

Fost lider al PSD şi fost prim-ministru, Ponta şi-a exprimat regretul că nu a semnat în 2015 documentele care ar fi dat startul proiectului autostrăzii Piteşti – Sibiu, afirmând, însă, că în acea perioadă s-a lovit de mai multe piedici puse de actualul şef al social-democraților, Liviu Dragnea.

„Nu îmi amintesc ca în 2016 în programul electoral al PSD să fi fost trecute măsurile care s-au luat acum. Actualul Guvern nu poate continua la nesfârşit cu minciunile! Iar dacă PNL nu e în stare, PRO România va face opoziţie! Vreau să spun din capul locului că programul Dragnea – Vâlcov pentru guvernare este un program de tip Caritas şi totul se va prăbuşi la un moment dat!”, a avertizat Ponta.

La rândul său, Daniel Constantin, prim-vicepreședintele PRO România, a vorbit, printre altele, despre modul în care se prezintă la această oră partidul: ”În PRO România, pe lângă Victor Ponta, sunt foarte mulți oameni care au guvernat (…) Mulți au plecat din partide care se aflau la guvernare pentru a ni se alătura, adică au venit la opoziție. Faptul că au venit înseamnă că au încredere. Nu alergăm după oameni! Ideea este să realizăm un sistem în care toți oamenii să se simtă implicați și în care oamenii competenți să își prezinte proiectele”.

Un alt subiect abordat de Daniel Constantin a fost acela al declarării Pădurii Trivale din Pitești drept arie naturală protejată.

Întreaga conferință de presă susținută în Pitești de cei doi lideri politici și toate subiectele dezbătute cu această ocazie, în materialul video următor:

(Video: Mihai Neacșu)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90