930×122 CAPRA 5

maxi-taxi

HAOS MAXI-TAXI ÎN PITEȘTI. CE ANUNȚĂ PRIMĂRIA

Haos maxi-taxi în Pitești. Microbuze maxi-taxi care transportă călători din diverse localități ale județului Argeș către Pitești nu plătesc taxe municipalității și folosesc ilegal traseele și stațiile destinate exclusiv autobuzelor Publitrans.

Citiți și: Politician cunoscut, despre ePitești: „Au cele mai multe vizualizări, deci se poate!”

Viceprimarul Sorin Apostoliceanu a anunțat cu puțin timp în urmă că municipalitatea este pe cale să pună ordine în lucruri.

“De la începutul anului s-au aplicat foarte multe amenzi de către Poliția Locală. Am demarat o acțiune luni, 27 februarie 2017, și absolut toți operatorii de maxi-taxi care intră in Pitesti au fost opriți. S-au făcut procese verbale și li s-a pus în vedere să se prezinte la Primărie pentru obținerea avizelor.

Citiți și: Pitești. Circulație restricționată în oraș!

Până azi, 3 martie, marea majoritate au depus actele și vor plăti taxele legale, urmând ca Primăria să le elibereze avizele cu traseele pe care pot merge și stațiile în care pot opri. Cei care nu vor avea avize sau care vor opri în stații care nu sunt prevăzute în avize vor fi amendați.”, informează viceprimarul.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90