NOR CURIER 930X122

bulevardul libertății

PITEȘTENI DIN TRIVALE, MONITORIZAȚI VIDEO ȘI AMENDAȚI

O nouă platformă de gunoi va fi amenajată în cartierul piteștean Trivale, pe bulevardul Libertății, la capătul liniei 8 de autobuz.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Aceasta va înlocui vechea platformă din zonă, folosită frecvent și de locuitorii comunei limitrofe, Moșoaia.

După amenajarea noii rampe de gunoi, va fi montată și o cameră de supraveghere video pentru monitorizarea zonei.

Citiți și: Hoațele care au furat ziua, în amiaza mare, și-au primit pedeapsa

Persoanele care vor încălca regulile cu privire la ”depozitarea/abandonarea pe domeniul public sau în alte locuri decât cele special create a molozului/materialelor de diferite forme/deșeuri menajere” sau care vor colecta PET-uri de la această rampă de gunoi vor fi amendate, avertizează Poliția Locală Pitești.

Potrivit sursei citate, în întreg Piteștiul, pentru astfel de fapte, de la începutul lunii martie a acestui an și până în prima parte a lunii iulie, polițiștii locali au dat peste 200 de amenzi. „Parte dintre sancțiunile aplicate au fost întocmite după trimiterea echipajelor la platformele respective de către lucrătorii Biroului Monitorizare Video”, informează Poliția Locală Pitești, care face referire la imagini filmate de camerele video de supraveghere stradală.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3