EcoMoto 930×122

bacalaureat

ARGEȘ: DAȚI AFARĂ DE LA BAC!

UPDATE: Unul dintre elevii eliminaţi astăzi de la Bac provine de la Liceul Tehnologic „Constantin Dobrescu” din Curtea de Argeş, iar celălalt, de la Colegiul Naţional „Dinicu Golescu” din Câmpulung Muscel.

Citiți și: Schimbare radicală la examenul de Bacalaureat!

Argeș: Dați afară de la Bac! Astăzi a avut loc prima probă a Bacalaureatului de toamnă: proba scrisă la limba şi literatura română.

Doi elevi argeşeni au fost eliminaţi de la Bac pentru tentativă de fraudare a examenului, potrivit inspectorului general școlar al județului, Dumitru Tudosoiu. Celor doi le-ar fi sunat telefonul mobil în timpul probei. Conform regulamentului, candidații nu au voie cu telefoane mobile la probele Bacalaureatului.

Citiți și: Examenul de Bacalaureat se schimbă radical!

Dintre cei 481 de elevi înscrişi în Argeș la proba de astăzi, 126 au absentat, mai informează inspectorul general școlar. Anul trecut, la aceeaşi probă a Bac-ului de toamnă a fost eliminat un singur elev dintre cei 534 prezenţi. Vom reveni cu amănunte.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90