NOR CURIER 930X122

microbuze

ESTE INUMAN! COPII NEVOIȚI SĂ SE TREZEASCĂ ZILNIC LA ORA 5!

Astăzi a avut loc şedinţa Colegiului Prefectural Argeş, ocazie cu care au fost discutate şi problemele legate de începerea noului an şcolar. Sunt aceleaşi vechi probleme: lipsa apei curente în unele şcoli, condiţiile precare de igienă, lipsa autorizaţiilor de funcționare şi transportul elevilor. Colegiul reunește prefectul, președintele Consiliului Județean, directorii de instituții guvernamentale deconcentrate și primarii localităților din Argeș.

Citiți și: Vești bune! Este oficial: elevii primesc bani!

Primarii s-au plâns că sunt nevoiţi să trezească micuţii elevi încă de la ora 4:30 pentru a face faţă tuturor solicitărilor de transport. Ei au cerut să le fie livrate mai multe microbuze şcolare (desigur, sunt bune şi cele aduse în scop electoral de vicepremierul Liviu Dragnea (foto), dar nu de ajuns!).

Problema microbuzelor şcolare a fost ridicată de primarul comunei Miceşti, Dumitru Voicu, şi de cel al comunei Drăganu, Aurelian Maria. „Am doar un microbuz în comună, vechi de şapte ani. Face 110 km pe zi. Copiii sunt treziţi zilnic de la ora 4:30 sau 5:30 dimineaţa şi abia ajung toţi la ore în timp util. Ne este necesar ca aerul un microbuz!.”, au reclamat primarii. Şi edilul comunei Aninoasa, Benonie Ştefan, a spus că în localitatea pe care o conduce este necesar un microbuz. În Aninoasa sunt 480 de copii, mulţi dintre ei având nevoie de transport şcolar.

Citiți și: Decizie dură privind transportul în comun! Șoferii sunt obligați

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3