New Profesional Consult 930 x 122

capace roți

FILMAT AZI ÎN CEAIR LA FURAT DE CAPACE DE ROȚI, PRINS DE POLIȚIE (VIDEO)

Astăzi, în jurul orei 11:30, un bărbat, care părea a fi un om al străzii, a fost surprins de un cetăţean în timp ce fura capacele de la roţile unui autoturism Dacia Logan aflat într-o parcare din zona pieţei agroalimentare Ceair din Pitești.

Citiți și: 30 de spargeri lângă Pitești, în doar câteva ore! Doi bărbați au băgat groaza în oameni

Cetățeanul a filmat scena, iar imaginile au fost postate pe Facebook, într-un grup destinat informaţiilor rutiere, provocând imediat o mulțime de comentarii. Pe rețeaua de socializare oamenii s-au plâns că în zona Ceair furturile de capace de roți sau de retrovizoare sunt frecvente și că Poliția nu ar reacționa în ciuda numeroaselor reclamații.

Citiți și: Pitești. Asociație de proprietari, furată timp de trei ani de ,,doamna administrator”

Sesizată, o patrulă a Poliției Locale a transmis prin stație semnalmentele suspectului și către celelalte echipaje din teren. Peste circa 20 de minute individul a fost prins în zona Nord a Piteștiului, având cu el patru capace de roți. Bărbatul se numește B. Dincă, are 27 de ani, este din Pitești, fără ocupație, dar cu antecedente penale. Polițiștii locali l-au predat colegilor lor de la Secția 1 pentru continuarea cercetărilor. (Video: Facebook Info Trafic Pitești)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90