930 x122 grota rece

bughea

ursi_la_apa

FOCURI DE ARMĂ ÎN BUGHEA DE SUS! LOCALNICII SUNT SPERIAȚI!

Ieri în comuna argeșeană Bughea de Sus a fost hărmălaie mare. Vânătorii s-au pus pe făcut zgomot şi au tras şi focuri de armă în aer, doar-doar urşii care au dat iama zilele trecute în câteva gospodării se vor speria şi nu vor mai coborî din pădure în sate.

Citiți și: Noi reguli pentru proprietarii de câini!

„Am avut probleme cu urşii, aşa că am apelat la instituţiile abilitate, adică la Inspectoratul de Regim Silvic şi Vânătoare şi la Asociaţia Vânătorilor. Au organizat duminică o hăituire, iar de atunci nu am mai auzit să coboare urşii la gospodării. Oricum, ne menţinem în alertă…”, declară pentru ePitești Nicolae Tarbă, primarul localităţii.

Acţiunea a fost organizată deoarece în ultima vreme urşii le-au dat bătăi de cap locuitorilor din Bughea de Sus, atacând unele gospodării şi chiar ucigând câțiva câini.

Citiți și: Asigurare obligatorie pentru câini

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90