EcoMoto 930×122

aurelian gheorghe

CE SE PREGĂTEȘTE LA UNITATEA DE PRIMIRI URGENȚE

Ce se pregătește la Unitatea de Primiri Urgențe. Conducerea Spitalului Judeţean din Pitești pregăteşte un proiect de extindere a Unităţii de Primiri Urgenţe (UPU).

Citiți și: Aparatură de ultimă generație la Spitalul Județean Pitești! Ce pacienți beneficiază

Potrivit managerului interimar al spitalului, Aurelian Gheorghe, investiţia se va ridica la circa 1.500.000 de euro şi va consta în construirea unui nou corp de clădire, cu un etaj.

Pe de altă parte, pentru UPU va fi cumpărat un computer tomograf, tip de aparat care lipsește din dotarea Unității. Pentru acest proiect se încearcă obţinerea de fonduri europene.

Citiți și: Spitalul Județean, anunț uriaș privind noul Șef ATI care a profesat în Marea Britanie

În plus, Consiliul Judeţean Argeş a transmis Ministerului Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene şi un proiect de consolidare, extindere şi modernizare a clădirii spitalului.

Deocamdată, oficialii din sistem nu au precizat care ar urma să fie termenele de execuție.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90