NOR CURIER 930X122

handbal

HANDBAL

ADIO HANDBAL DE PRIMĂ LIGĂ!

Pe 9 iulie vă informam că există oportunitatea ca Argeșul să aibă handbal de Liga Națională. După retragerea din campionat a echipei din Oradea, Federația Română de Handbal a adresat clubului HC Argeș invitația de a evolua în prima ligă odată cu sezonul 2014-2015. Chiar președintele FRH, Alexandru Dedu, a venit în Pitești pentru a prezenta oferta.

Citiți și: Bianca, steaua Piteștiului! Tatăl acesteia, polițist local, eroul care a salvat o viață

Ieri, 17 iulie, a expirat termenul până la care conducerea Consiliului Județean și a Handbal Club Argeș trebuiau să anunțe Federația în legătură cu decizia luată. Din păcate, autoritățile județene au hotărât că HC Argeș nu poate juca în Liga Națională. Motivul invocat? Nu sunt bani pentru acoperirea cheltuielilor pe care le implică participarea în prima ligă. Bugetul anual s-ar fi ridicat la circa 2.000.000 de lei. Cel mai probabil, președintele Consiliului Județean Argeș, Florin Tecău, nu a reușit să găsească în aceste zile sponsori care, alături de CJ și primării ca cele din Mioveni și Topoloveni, să susțină acest buget. Pe cale de consecință, HC Argeș va evolua și sezonul următor tot în liga secundă.

Pe același subiect puteți citi aici: http://epitesti.ro/stiri/sport/o-veste-excelenta-argesul-poate-avea-echipa-de-handbal-prima-liga/.

Citiți și: Pitești. Oamenii au rămas ,,mască”! Ce au putut face franțuzoaicele în Centru

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90