930×122 CAPRA 5

dna

DE FRICA DNA VICEPRIMARUL IONICĂ VA CERE HÂRTIE SCRISĂ LA FRF

Până acum Primăria Piteşti a făcut față cu greu obligaţiilor financiare asumate prin hotărâre de Consiliu Local în raport cu echipele de fotbal SCM Piteşti (din Liga a III-a) şi Academica Argeş (Liga a II-a).

Citiți și: Breaking! Decizia instanței pentru Georgescu

Din cauza unor neclarități legislative pe care le invocă, Primăria nu le poate plăti salarii jucătorilor de la SCM, dar nici nu poate vira fonduri către Academica. În aceste condiţii, relaţiile dintre municipalitate şi cele două cluburi au devenit tensionate.

Viceprimarul Cornel Ionică afirmă că a obţinut pentru vineri, 16 ianuarie, o întrevedere cu preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, pentru găsirea unei soluții. „Mergem la Bucureşti şi vedem cum putem rezolva problema. Oricum, vom solicita o hârtie scrisă în care să se precizeze dacă ni se permite să dăm bani sau nu. S-a văzut ce probleme sunt cu DNA la Ploieşti, Timişoara, Târgu Mureş şi nu vrem să repetăm astfel de experienţe nedorite! Poate se ajunge la un acord ca noi prin care să putem plăti cantonamentele, deplasările și utilitățile.”, spune viceprimarul.

Citiți și: Exclusiv. Imagini tulburătoare! Fotbalist piteștean, găsit pe jos într-o stare șocantă!

Cornel Ionică mai anunță că astăzi Primăria Alexandria și-a arătat interesul să preia SCM Pitești! Municipalitatea piteșteană nu a dat un răspuns, așteptând rezultatul întâlnirii de vineri cu președintele FRF.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

  • cristina spune:

    Ionica este lel mai hot viceprimar din municipiul Pitesti

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90