930 x122 grota rece

bazin

S-A DESCHIS BAZINUL DESCOPERIT DIN TRIVALE

Cum de câteva zile încoace vremea este ca de vară, municipalitatea Pitești a deschis în weekend-ul care tocmai a trecut baza de agrement din Trivale.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

În prima zi nu a fost lume multă, probabil și pentru faptul că puțini au știut că ștrandul s-a deschis. Este de așteptat, însă, ca weekend-urile viitoare, în condițiile în care și vremea va rămâne frumoasă și călduroasă, amatorii de bălăceală și plajă să ia cu asalt baza de agrement de la intrarea în cartierul Trivale. Față de anul trecut, preţurile de intrare au rămas neschimbate: intrarea generală costă 7 lei, iar studenţii, elevii și pensionarii beneficiază de reducere și achită pentru un bilet doar 4 lei. Mai precizăm că baza de agrement din Trivale este deschisă zilnic, între orele 8 și 20.

Duminică, 1 iunie, se va deschide şi ştrandul din cartierul Tudor Vladimirescu.

Citiți și: Pitești/Video: Schimbare la Termo Calor! A fost făcut anunțul

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90