Donaris 930 x 122

trafic de persoane

TRAFIC DE FEMEI PENTRU PROSTITUȚIE PE VALEA OLTULUI

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti-S.C.C.O. Vâlcea şi procurorii D.I.I.C.O.T. Vâlcea au făcut două percheziţii domiciliare în localitatea vâlceană Brezoi la un bărbat bănuit de trafic de persoane şi trafic de minori. Au fost ridicați bani şi bijuterii din aur dobândite de suspect în urma infracțiunilor.

Citiți și: O neînțelegere dintre 2 doamne s-a terminat într-un mod neașteptat

Începând din luna octombrie a anului trecut, bărbatul, în vârstă de 29 de ani, ar fi exploatat sexual patru femei (dintre care una este minoră) provenite din familii sărace, femei care se prostituau în parcările de TIR-uri de pe Valea Oltului.

Şapte persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. Vâlcea pentru audieri. Cel în cauză a fost reţinut, urmând ca astăzi să fie prezentat în instanța de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Citiți și: Mascații, descinderi în forță! Șantaj, cămătărie, trafic de persoane și minori, proxenetism

 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90