930 x122 grota rece

cornel ionica

(VIDEO) PITEȘTI: LOCURI DE PARCARE PENTRU… RECLAME

Pitești: Locuri de parcare pentru… reclame. Insuficiența acută a locurilor de parcare este una dintre marile probleme cu care se confruntă piteștenii, Primăria estimând un deficit de circa 40.000 de locuri.

Citiți și: Ce faci dacă găsești mașina lovită în parcare?

Cele mai mari probleme sunt în zona centrală (excepție fac angajații de la Consiliul Județean și Prefectura Argeș și cei care au „permis special de liberă trecere”, care beneficiază de parcare gratis în Piața „Vasile Milea” – detalii AICI, AICI sau AICI).

Citiți și: Parcări ca la Pitești în toată țara nu găsești sau când ai Porsche și te crezi Dumnezeu

Ei bine, în condiţiile în care există acest deficit, în parcarea de la Casa Armatei trei locuri sunt ocupate total aiurea de o structură metalică fixată de pavele cu bolovani. Este vorba despre un suport de publicitate stradală care a fost mutat din zona pietonală fix pe cele trei locuri de parcare (într-o zonă cu atât mai aglomerată din punct de vedere auto, cu cât aici este şi hotelul Argeșul).

În zonă, vă reamintim, Primăria abia a reuşit să fluidizeze traficul rutier prin amenajarea unor noi sensuri de acces şi de locuri de parcare după ce reprezentanţii Hotelului Muntenia au blocat parcarea proprie şi accesul către bulevardul Republicii.

Îl întrebăm pe Cornel Ionică, stimabilul primar al Piteștiului, care este treaba cu acel panou publicitar? De ce este atât de important să stea în zona ultracentrală a orașului și să ocupe locuri de parcare? După ce că nu avem locuri de parcare, după ce că ia peste picior mii de șoferi din Pitești și nu numai care nu au unde să parcheze, lăsând în schimb cale liberă „șmecherilor” să își lase mașinile în Piața „Milea”, primarului, constatăm, i se pare în regulă ca puținele locuri de parcare să fie ocupate de… reclame.

Presupunem că firma care își promovează imaginea pe acest panou publicitar plătește o chirie foarte mare Primăriei Pitești din moment ce municipalitatea își permite să țină ocupate, zi și noapte, trei locuri de parcare. Nu, domnule primar?

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90