EcoMoto 930×122

cornel ionica

TOȚI OAMENII IMPLICAȚI ÎN TRANZACȚIA PRIMĂRIEI PITEȘTI CU SOȚII IONICĂ

Toți oamenii implicați în tranzacția Primăriei Pitești cu soții Ionică.

Citiți și: Fostul polițist Dănuț Dinu a trecut la PSD

Revenim cu amănunte cu privire la procesul de achiziționare de către Primăria Pitești a terenului de 190 de mp care i-ar aparţine fratelui primarului Cornel Ionică, teren situat pe strada Profesor Victor Slăvescu din Pitești. Tranzacția ridică semne de întrebare (detalii, AICI).

Faptul că ar aparţine unei rude a primarului, preţul stabilit, comisia care pare la cheremul primarului Ionică, dar şi ,,negocierea” fără rezultat făcută de independentul Dănuţ Dinu ne-au determinat să revenim asupra subiectului. În cele ce urmează, prezentăm opiniei publice lista celor implicaţi în această achiziţie:

Citiți și: Cum poți construi pe terenul altei persoane?

Cornel Ionică, primarul Piteştiului, se află, desigur, în capul listei.

Laurenţiu Marian Zidaru, viceprimar, membru PSD, cel care şi-a asumat şi a semnat expunerea motivelor pentru iniţierea unui proces-verbal de negociere a preţului pentru cumpărarea terenului.

Andrei-Cătălin Călugăru, secretarul municipiului Piteşti, cel care a semnat că ,,proiectul de hotărâre este legal”, așa cum reiese din procesul verbal întocmit cu prilejul întrunirii comisiei pentru stabilirea prețului terenului respectiv.

Mihaela Carmen Ştefănescu, directorul executiv al Direcţiei Administraţiei Publice Locale. 

Cătălin Costescu, consilier local în Pitești, preşedinte TSD, membru al comisiei de negociere a preţului pentru teren. 

Ionuţ Popescu, consilier local, membru al comisiei de negociere a preţului pentru teren. 

Dănuţ Dinu, consilier local independent, de asemenea membru al comisiei de negociere a preţului pentru teren și cel care a negociat cu soții Ionică.

Cristi-Viorel Sandu, inspector al Serviciului de Aplicare a Legilor Proprietăţii, Cadastru şi Patrimoniu, membru al comisiei de negociere a preţului pentru teren. 

Valentina Neagu, şef serviciu, Serviciul de Aplicare a Legilor Proprietăţii, Cadastru şi Patrimoniu.

Gabriela Aniţa, consilier al Serviciului de Aplicare a Legilor Proprietăţii, Cadastru şi Patrimoniu, şi ea membru al comisiei de negociere a preţului pentru teren.

Toți au semnat sau urmează să semneze pentru ca această tranzacție între Primăria Pitești (cumpărator) și soții Ionică Nicolae și Aneta (vânzător) să se realizeze.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90