New Profesional Consult 930 x 122

covid-19

Argeș: Din ce în ce mai multe localități trec în scenariul roșu

Potrivit raportului emis astăzi de către DSP Argeș, din ce în ce mai multe localități trec în scenariul roșu.

Citiți și: Exclusiv! Cine era omul care s-a aruncat de la etajul 10 și de ce a făcut gestul șocant

Astăzi, 32 de localități au rate de infectare mai mari de 3/1000 de locuitor, pe când ieri doar 22 de localități înregistrau această incidență.

În municipiul Pitești, rata de infectare este tot în creștere, azi depășindu-se și pragul de 5 la mie (ieri rata de infectare era de 4.42/1000 de locuitori).

Citiți și: Revine coșmarul COVID

În scenariul galben se află astăzi 22 de localități.

Șase localități înregistrează 0 cazuri de infectare. Este vorba despre localitățile Negrași, Nucșoara, Poienarii de Argeș, Râca, Căldăraru și Cicănești.

Potrivit primelor estimări, în ultimele 24 de ore, în județul Argeș s-au înregistrat aproximativ 500 de cazuri nou confirmate pozitiv.

De asemenea, important de precizat este faptul că ieri, Argeșul a intrat în scenariul roșu, la nivel de județ depășindu-se rata de infectare de 3 la mie.

Lista oficială, furnizată de DSP, cu incidența în fiecare localitate din Argeș, AICI

Foto principal: descriptiv

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90