Donaris 930 x 122

denisa elena dinica

A LUCRAT PENTRU EMISIUNEA „TE VREAU LÂNGĂ MINE” DE LA KANAL D

Piteșteanca Denisa Elena Dinică, fotomodel şi elevă la Colegiul Tehnic „Costin D. Neniţescu”, a avut parte zilele trecute de o surpriză.

Citiți și: GEANINA PETRESCU ÎŞI SERBEAZĂ AZI ZIUA DE NAŞTERE

Denisa a lucrat pentru emisiunea Gabrielei Cârstea, ,,Te vreau lângâ mine’’, a televiziunii Kanal D. Mai exact, împreună cu alte două fete, s-a ocupat de înscrierile concurenților pentru emisiune.

Surpriza s-a produs atunci când special pentru Denisa la paravan au venit trei băieţi care s-au întrecut în a-i face declaraţii de dragoste. ,,Săptămâna trecută am lucrat pentru Kanal D, pentru înscrierile la emisiunea Te vreau lângă mine. Deși nu am participat la concurs, eu ocupându-mă de partea organizatorică, în timpul filmărilor m-am trezit cu trei băieţi care mi-au făcut declaraţii de dragoste’’, povestește amuzată Denisa Elena Dinică. (Foto: Facebook Denisa Elena Dinică)

Citiți și: FEMININĂ ȘI SEXY, AZI FOTOMODEL, „MÂINE” AVOCATĂ

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

2 comentarii

  • gogu spune:

    a fost hostess, nu a lucrat pt nici o emisiune, terminati cu promovarea pipitelor

  • Mihai spune:

    Gogule, pipiță nepipiță, gagica e bună rău. O scăldați aiurea ca sunt in nu știu ce fel fetele astea, va curg balele după ele dar e greu vere sa recunoașteți.. Lăsați naiba vrajelile astea ! Mult timp acest articol a fost cel mai citit ! Acest fapt denotă ce ?

    Bagati fratilor numai articole d’astea! Sunt cele mai citite!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90