Donaris 930 x 122

covid-19

COVID nu e răceala copilăriei!

Medicul endocrinolog Constantin Cucu, de la Institutul Parhon din București subliniază cât de importantă este vaccinarea împotriva virusului COVID-19, explicând faptul că această boală nu are un leac propriu-zis.

Citiți și: Situația epidemiologică din județul Argeș, 25 noiembrie

De asemenea, acesta mai explică că remediile în tratarea bolii au efecte limitate, iar singura soluție este imunizarea: „Nu contați pe tratamente! Nici unul din remedii nu este de tipul „Ridică-te Lazăr și umblă”.

Medicul mai spune că schemele folosite nu ajută în combaterea virusului, prin urmare, oamenii nu trebuie să conteze pe tratamente ca fiind remediu categoric.

Citiți și: Incidența COVID în fiecare localitate din Argeș

„Nu există Redemsivir, Claritromicină, Hidroxocloroquina, Faviparivir, Ivermectină, anticorpi monoclonali, tocilozumab, Arivir. Nu în înțelegerea de cură. De remediu indiscutabil. De omorâre a virusului și a bolii și de asigurare a pacientului că va scăpa.

Sigur că medicii, sistemele de sănătate, comisiile și ministerele au scheme de tratament. Este obligatoriu să avem, că doar nu o să ne uităm ca proștii la bolnavi”, declară Constantin Cucu.

În final, medicul trage un semnal de alarmă categoric și le spune oamenilor să nu li se parcă că, indiferent de ce o să facă, medicina îi va scăpa cu siguranță.

„Covid este mai mult decât răceala copilăriei din care scăpam cu ceai, absență motivată și pupu de la mama”, concluzionează medicul endocrinolog.

Foto descriptiv: News.ro

Donaris 555×222

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441