930 x122 grota rece

covid-19

COVID nu e răceala copilăriei!

Medicul endocrinolog Constantin Cucu, de la Institutul Parhon din București subliniază cât de importantă este vaccinarea împotriva virusului COVID-19, explicând faptul că această boală nu are un leac propriu-zis.

Citiți și: Exclusiv! Cine era omul care s-a aruncat de la etajul 10 și de ce a făcut gestul șocant

De asemenea, acesta mai explică că remediile în tratarea bolii au efecte limitate, iar singura soluție este imunizarea: „Nu contați pe tratamente! Nici unul din remedii nu este de tipul „Ridică-te Lazăr și umblă”.

Medicul mai spune că schemele folosite nu ajută în combaterea virusului, prin urmare, oamenii nu trebuie să conteze pe tratamente ca fiind remediu categoric.

Citiți și: Revine coșmarul COVID

„Nu există Redemsivir, Claritromicină, Hidroxocloroquina, Faviparivir, Ivermectină, anticorpi monoclonali, tocilozumab, Arivir. Nu în înțelegerea de cură. De remediu indiscutabil. De omorâre a virusului și a bolii și de asigurare a pacientului că va scăpa.

Sigur că medicii, sistemele de sănătate, comisiile și ministerele au scheme de tratament. Este obligatoriu să avem, că doar nu o să ne uităm ca proștii la bolnavi”, declară Constantin Cucu.

În final, medicul trage un semnal de alarmă categoric și le spune oamenilor să nu li se parcă că, indiferent de ce o să facă, medicina îi va scăpa cu siguranță.

„Covid este mai mult decât răceala copilăriei din care scăpam cu ceai, absență motivată și pupu de la mama”, concluzionează medicul endocrinolog.

Foto descriptiv: News.ro

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90