Donaris 930 x 122

covid-19

Declarații șocante ale unui preot cu privire la vaccin: „Nu vă grăbiți să vă vaccinați! Vaccinurile sunt expirate”

În prezent, în România, mai mult de 65 la sută din populație nu este vaccinată împotriva COVID-19, iar peste 90 la sută dintre persoanele care mor nu sunt imunizate.

Citiți și: Situația epidemiologică din județul Argeș, 25 noiembrie

Și experții Organizației Mondiale a Sănătății sunt îngrijorați de numărul extrem de mic al persoanelor care aleg să se vaccineze împotriva virusului.

În astfel de condiții, și preoții intervin în dezbateri generale despre vaccin. Există duhovnici care îi îndrumă pe oameni să se vaccineze și să aibă încredere, dar sunt și alții care răspândesc în rândul enoriașilor dezinformare.

Citiți și: Incidența COVID în fiecare localitate din Argeș

Aceștia susțin, uneori chiar prin intermediul mass-media, că vaccinul este experimental, românii primesc ser expirat, iar incendiile din spitale sunt o „făcătură”.

Conform Digi24, un astfel de exemplu le dă enoriașilor și episcopul din Giurgiu, care atunci când a ținut slujba de Sfânta Parascheva, le-a spus credincioșilor, în predică, că vaccinurile ar fi expirate, iar incendiile din spitalele COVID ar fi o „făcătură”.

DECLARAȚIILE PREASFINȚITULUI AMBROZIE, EPISCOPUL GIURGIULUI

„Să vă rugaţi lui Dumnezeu ca să vă dea putere să vă duceţi crucea mai departe, rămâneţi în Biserică, nu vă smintiţi de ceea ce vedeţi la TV. Nu vă speriaţi nici de Covid, nu vă grăbiţi să vă vaccinaţi, lăsaţi-i pe ei să se vaccineze întâi, întâi toţi parlamentarii şi toţi senatorii şi deputaţii, şi la urmă, de o mai rămâne vreun vaccin din astea 120 de milioane cumpărate de Cîţu, abia atunci să vă vaccinaţi, că sunt expirate şi încearcă să le vândă în străinătate.”

„Vedeţi? Dau foc românilor în spitale! Cum se poate? S-a întâmplat la Bucureşti, pe urmă s-a întâmplat la Iaşi, la Constanţa, ard de vii în spitale! Sigur că e o făcătură! Nu se poate ca în mileniul ăsta al treilea în care trăim noi să nu ai detector de fum acolo, să nu ai paznici de noapte! Să ardă oamenii cu branule pe mâini şi legaţi de pat! Atât de mult şi-au bătut joc de ţară şi de noi.”

Conform aceleiași surse, și arhiepiscopul Tomisului, Înalt Preasfințitul Teodosie, a făcut, săptămâna trecută, o serie de declarații despre vaccinuri la Radio Dobrogea.

„Nu vă speriați, aveți tot dreptul să alegeți, nu trebuie să fiți obligați, nu este constituțional, nu este legal! Această forțare, care este nefirească, fără temei, cu rolul de a speria, ca să vă vaccinați forțat. Nu acceptați, avem personalitate de sine fiecare, sunteți apărați de Constituția țării și chiar de Constituția europeană, de legile europene. Nici legile europene nu ne obligă la vaccin”, le-a transmis enoriașilor ÎPS Teodosie.

Foto descriptiv: Digi24

[555x222px]Destinatia-Ideala-Iarna-ePitesti

Comentarii

3 comentarii

  • Ionescu spune:

    Un popă cretin!!! Problema e că se uită mulți în gura lui și a altora ca el…

  • Popescu spune:

    Păi să aibă clienți cât de mulți , cât mai multe înmormântări , asta e afacerea lui popa , bani mulți , vilă și mașina , sa murim , sa prospere ei…

  • Marius spune:

    Bănuiesc ca ai 13 ani, dacă nu ai înseamnă că ești prea prost, Ionescule!!!

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441