EcoMoto 930×122

comisia europeana

MINISTERUL AGRICULTURII, PRIMUL LA COMISIA EUROPEANĂ

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale a transmis prima variantă a Programului Național de Dezvoltare Rurală 2014-2020 către serviciile specializate ale Comisiei Europene. Scopul este acela de a obține opinia experților europeni asupra conținutului viitorului PNDR.

Citiți și: Cresc salariile! Comisia Europeană oferă noi detalii despre anul în care va avea loc schimbarea

”Așteptăm emiterea de către Comisia Europeană a regulamentelor de implementare și a actelor delegate. Vreau să accentuez faptul că suntem în grafic și că ne ținem promisiunea de a demara cât mai repede acest nou program, pentru ca mediul rural românesc să beneficieze de fondurile europene atât de necesare. Nu în ultimul rând, aș dori să le mulțumesc tuturor celor implicați în consultări.”, declară Daniel Constantin, ministrul Agriculturii.

Toate documente transmise către Comisia Europeană se găsesc pe pagina web a ministerului, www.madr.ro, la secțiunea Dezvoltare Rurală. MADR este primul minister din România care furnizează Comisiei Europene o variantă de lucru a unui program european de finanțare pentru exercițiul financiar 2014-2020.

Citiți și: Mii de doze de vaccin împotriva variolei maimuței au fost livrate în România

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3