930×122 CAPRA 5

aoa

OAMENI DE AFACERI ARGEȘENI, LA FISC

Oameni de afaceri argeșeni, la Fisc.

Citiți și: Finanţe Argeş: Obligație pentru firme, termen limită

Contribuabilii interesați vor primi răspunsuri de la specialiștii Fiscului argeșean la întrebările referitoare la completarea şi depunerea formularului „Declaraţie unică privind impozitul pe venit şi contribuțiile sociale datorate de persoane fizice”.

Întâlnirea va avea loc mâine, 4 iulie 2018, de la ora 12, în sala de şedinţe din sediul Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Argeş (Pitești, bulevardul Republicii, nr. 118 – foto).

Citiți și: DECIZIE PENTRU ȘEFIA FISCULUI ARGEȘEAN

Vor fi prezentate calendarul obligaţiilor fiscale aferente lunii iulie 2018, serviciile oferite de ANAF (spaţiul privat virtual) şi noile reglementări cu privire la casele de marcat.

La întâlnire vor participa şi persoane din Comitetului Director al Asociaţiei Oamenilor de Afaceri (AOA) Argeș şi reprezentanţi ai Patronatului Caselor de Marcat din România.

Contribuabilii care vor să participe se pot programa prin intermediul „Formularului de contact” de pe site-ul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, accesând linkul https://www.anaf.ro/asistpublic/ și selectând categoria „Asistenţă în domeniul fiscal”, Subcategoria „Întâlniri cu contribuabilii”.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90