Donaris 930 x 122

nicolescu

EXCLUSIV! COMPLOTUL HABARNIŞTILOR DIN CONSILIUL JUDEŢEAN!

Ieri seară a avut loc o şedinţă a Consiliului Judeţean în care atribuţiile de preşedinte ale lui Constantin Nicolescu, căruia i-a încetat mandatul, au fost delegate vicepreşedintelui Florin Tecău de la PSD. A existat însă şi o încercare a opoziţiei de a nu permite acest lucru.

Citiți și: DE NECREZUT! CE FACE NICOLESCU ÎN PUȘCĂRIE

Astfel, chiar înainte de şedinţă, consilierii PDL au încercat să „racoleze” de partea lor consilierii PNL, PP-DD şi PNŢCD, în încercarea de a-l impune pe celălalt vicepreşedinte, Constantin Polexe de la PNL, drept preşedinte interimar. Planul era simplu: PNL, PDL, PP-DD şi PNŢCD au împreună 18 consilieri, deci sunt majoritari în faţa celor 16 aleşi ai PSD şi PC. PNL nu a intrat în joc, Polexe anunţând că nu candidează, aşa încât majoritatea USL se menţine.

Planul PDL era ca Polexe să fie preşedinte interimar, Dan Bica de la PDL vicepreşedinte şi Marian Fulga de la PP-DD al doilea vicepreşedinte. Cei ce au pus la cale planul habar nu aveau însă de lege: preşedintele interimar este ales doar dintre cei doi vicepreşedinţi în funcţie, unul din ei urmând să asigure interimatul până la organizarea de alegeri pentru funcţia de preşedinte.

Citiți și: CHIAR NU VĂ E RUŞINE PENTRU CUM ARATĂ GRĂDINA DE VARĂ?

Cineva le-a atras atenţia asupra erorii lor, aşa că nu au mai apucat să se facă de râs în plen…

Eco moto 555×222

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90